About

Labels

slider

Computer Pro Software,Android application & IT Technology and Game
Powered by Blogger.

Navigation

ပန္းေဂၚဖီ နာနတ္သီးသုပ္

ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား

  • ပန္းေဂၚဖီစိမ္း - ၁ ပြင့္
  • ၾကက္သြန္နီ - ၁ လံုး
  • နာနတ္သီး - ၁ စိတ္
  • ဒိန္ခ်ဥ္ - ၂ ဇြန္း
  • မေရာနိစ့္ - ၁ ဇြန္း
  • ေဘကြန္ - ၁၀၀ ဂရမ္
  • ေရာ့ကတ္ဆလတ္ရြက္ - အနည္းငယ္

ျပဳလုပ္နည္း

  1. ပန္းေဂၚဖီစိမ္းႏွင့္ ၾကက္သြန္နီကို ႏုတ္ႏုတ္စဥ္းၿပီး ဆားရည္စိမ္ပါ။
  2. နာနာသီးကိုအခြံႏြာၿပီး အတံုးလွီး၍ အေအးခံထားပါ။
  3. ဆားရည္စိမ္ထားေသာ ပန္းေဂၚဖီစိမ္းကို ေရေႏြးႏွင့္ (၁) မိနစ္ခန္းျပဳတ္ၿပီး ေရခဲေရျဖင့္ အေအးခံထားပါ။
  4. ဒိန္ခ်ဥ္၊ မေရာနိစ့္၊ ပန္းသီးရွာလကာရည္၊ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊ ဆားအနည္းငယ္တို႔ျဖင့္ ဒိန္ခ်ဥ္ေဆာ့စ္ျပဳလုပ္ပါ။
  5. အေအးခံထားေသာ ပန္းေဂၚဖီစိမ္း၊ နာနတ္သီးတို႔ကို ဒိန္ခ်ဥ္ေဆာ့စ္ႏွင့္ ေရာသုပ္ၿပီး ေရခဲေသတၱာထဲတြင္ အေအးခံထားပါ။
  6. ေဘကြန္ကို ဒယ္အိုးထဲသုိ႔ထည့္၍ အကၽြတ္ေၾကာ္ပါ။
  7. အေအးခံထားေသာ ပန္းေဂၚဖီစိမ္း၊ နာနတ္သီးသုပ္ကို ဆလတ္ရြက္၊ ေဘကြန္ႏွင့္တြဲ၍ သံုးေဆာင္ႏုိပ္သည္။
Admin>>>Myfoodmyanmar


ကိုမိုး(နည္းပညာ)

Share
Banner

ကိုမိုး

Post A Comment:

0 comments: